MAXIMUM RENT A CAR d.o.o. je firma osnovana u travnju 2009. Pružanjem profesionalne usluge uz postojeći, visoko kvalitetan i pouzdan vozni park koji se svaki dan proširuje gradimo imidž svoje tvrtke. Osnovni moto naše firme je zadovoljstvo svakog klijenta, a to je glavni faktor koji nas gura ka savršenstvu naših usluga. Nalazimo se u Međugorju koje je najveće vjersko i turističko središte ne samo u Bosni i Hercegovini, nego u ovom dijelu Europe. Osim u Međugorju preuzimanje vozila je moguće i na lokacijama: Mostar, Mostar Zračna Luka , Čitluk, Ljubuški i Čapljina.

Klijenata
Godina s Vama
Automobila

MAXIMUM RENT A CAR d.o.o. karakterizira izrazito kvalitetan vozni park te ljubazno osoblje koje je spremno odgovoriti na sve zahtjeve klijenata. Radimo 365 dana u godini i dostupni smo za Vas i izvan radnog vremena. Iz tog razloga svima koji u Međugorje dođete turistički ili poslovno, naša firma stoji potpuno na raspolaganju.

Sve uvjete vezane uz najam ili ostale informacije možete pročitati na našim stranicama ili nas kontaktirati putem kontakt formi gdje su također ispisani i naši brojevi telefona.

Maximum rent a car